Hirdetés

Ennek nem lesz jó vége - Újabb előzetest kapott a Green Room

|

Hirdetés

Azt hiszem nem hangsúlyozhatjuk eléggé, hogy mennyire jó lenne ezt a filmet idehaza is nagy vásznon bevizsgálni (Amerikában e hónapban jön ki - igaz, csak limitált vászonszámon), melyre csak még jobban ráerősít a film legújabb, korhatáros előzetese. Jeremy Saulnier filmje (akinek a kitűnő Blue Ruin című revans-mozit köszönhetjük), a Green Room egy punk-együttes neonácikkal való konfrontációját mutatja be, miután az együttes tagjai gyilkosság szemtanúi lesznek. A helyzet - amint azt az előzetesen is láthatjuk - iszonyatos feszültséget szül, a limitált helyszín pedig erre még rátesz egy lapáttal, a kis jelenet-darabkák sokszor horrorba illő szcénákat is ígérnek. Arról nem is beszélve, hogy Patrick Stewart egyenesen félelmetesnek tűnik már ennyiből is, mint neonáci-vezér. https://www.youtube.com/watch?v=XUdmrnplrlA A film főszereplői között ott találhatjuk Anton Yelchin-t, Imogen Poots-ot, Mark Webbert és Patrick Stewart-ot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.