Hirdetés

Ennio Morricone Budapesten koncertezik!

|

Film- és filmzene rajongók egyesüljetek!

Hirdetés

Ennio Morricone, a legendás zeneszerző, aki olyan filmek felejthetetlen dallamaiért felelős, mint A Jó, a Rossz és a Csúf, az Aki legyőzte Al Caponét, a Cinema Paradiso, vagy éppen Quentin Tarantino Aljas nyolcasa Budapestre látogat egy feltételezhetően rendkívüli, grandiózus koncert erejéig, melynek keretén belül felelevenednek pályafutásának legsikerültebb darabjai.

Hirdetés

A Mester 2017. október 18-án látogat el a Budapest Sportarénába, ahol is majd 200 énekes és zenész, valamint a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar és a Kodály Kórus közreműködésével fog vezényelni, miközben mi majd tátott szájjal lessük minden mozdulatát és könnyes szemekkel hagyjuk, hogy hallójáratainkat szépen bebalzsamozzák azok a fenséges dallamok és zenei motívumok. Nem tudom, hogy mindehhez így hirtelen lehetne-e még mit hozzáfűzni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.