Hirdetés

Ennio Morricone és Tarantino fog még együtt dolgozni

|

Hirdetés

Quentin Tarantino legújabb filmje, az Aljas nyolcas több szempontból is egy emlékezetes alkotás - sokat köszönhet például annak, hogy Ennio Morricone komponált hozzá vészjósló és fülbemászó muzsikát (melyet Oscarra is jelöltek), mely tény még érdekesebb és örömtelibb az előzmények tükrében: egyrészről Tarantino sokáig ódzkodott attól, hogy mással készíttesse el filmjeinek a zenéjét, más részről pedig maga Morricone sem volt oda azért, ahogy a zenéjét felhasználta a direktor a Django elszabadul-ban. Az ellentéteket azóta szerencsére elsimították, az egymással való munkát pedig feltételezhetően élvezték, hiszen máris arról van szó, hogy majd összeülnek egy másik projekt kedvéért. Ennio Morricone a következőt nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

Tarantino már megmondta nekem, hogy lesz következő közös film...Én megmondtam neki, hogy a jövőben szeretnék több időt. Szeretném elkezdeni vele a munkát jóval a tényleges komponálás előtt annak érdekében, hogy több időm legyen gondolkozni a zenén és ötleteket megosztani vele azzal kapcsolatban, hogy mit fogok kreálni. Én soha nem kérek meg egy rendezőt sem, hogy dolgozzon velem, de Tarantino megmondta nekem: "Oké, kell hogy legyen következő alkalom."
Nehéz nem izgatottnak lenni e hír hallatán - Tarantino filmzenéi eddig is izgalmasnak mutatkoztak, ezek után még nyomósabb okunk lesz várni az új album megjelenését. Ami pedig kettejük szerencsés kollaborációjukat illeti, szeretnék egy klasszikust ideidézni: "I think this is a beginning of a beautiful friendship."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.