Hirdetés

Ennio Morricone ismét Budapesten koncertezik!

|

A Mester nem nyugszik, csak koncertezik még egyet.

Hirdetés

Legutóbb még az a hír járta, hogy a népszerű és vitán felül zseniális zeneszerző, Ennio Morricone nem indul több koncertkörútra és inkább csak a zeneszerzői munkálatokra összpontosít. Szerencsére erre most jól rácáfol a sokat látott komponista. 

Hirdetés

2019. január 23-án ugyanis ismét Budapestre jön az idén 90. születésnapját ünneplő Maestro, hogy egy újabb nagyszabású koncertet adjon egy rövid, exkluzív koncertsorozat keretein belül. A körútja során Budapesten kívül még öt európai várost fog érinteni és természetesen hallhatjuk majd a legklasszikusabb tételeken kívül a kevéssé ismert, de nem kevésbé zseniális dalokat is. Ahogy legutóbb, úgy most is a Cseh Szimfonikus Zenekar fogja kísérni hangszerein a rendíthetetlen, kétszeres Oscar-díjas, Grammy- és Golden Globe-díjas zeneszerzőt.

Szóval: 2019. január 23. Papp László Sportaréna. Este 8 óra. Pénztárcákat, majd hallójáratokat készenlétbe helyezni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.