Hirdetés

Ennyi embert ölt meg a Sötét Lovag a Batman Superman ellenben

|

Egy videóban összeszedték, hogy pontosan hány ember halálért felelős Ben Affleck karaktere, a Batman Superman ellenben.

Hirdetés

Múlt héten a Warner Bros. kiadta a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala bővített változatát (digitális formában), amelynek játékideje 30 perccel hosszabb a mozikban vetítettnél. Most Mr. Sunday Movies jóvoltából azt is megnézhetjük, hogy Batman összesen hány áldozatot hagy maga után.

Hirdetés

Ez persze azért is annyira érdekes, mert a sokat kritizált DC film egyik nagy hibájaként emelték ki néhányan azt a tényt, hogy Batman öl, ráadásul nem is keveset. Ez teljesen szembeütközik azzal a magatartással, amit a képregényekből megszokhattunk tőle, de védelmére szóljon, ez nem az a Batman. A Sötét Lovag megváltozott, hatalmas fenyegetést lát Supermanben, és mindent megtesz azért, hogy megtalálja a gyenge pontját, mit sem törődve a járulékos károkkal.

Ha hihetünk az Igazság Ligája háza tájáról érkező híreknek, akkor Bruce Superman önfeláldozása által nyeri vissza az emberiségbe vetett hitét, ami azt is jelenti, hogy a folytatásban jobban fog hasonlítani megszokott énjére, és talán a felesleges gyilkolásból is visszavesz egy fokozattal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.