Hirdetés

Equals - Előzetes és poszter érkezett

|

Hirdetés

Trailer érkezett az Equals című alkotáshoz - bár a közel két perces kedvcsináló inkább tűnik egy kicsit fura parfümreklámnak, mint egy film előzetesének. A Kristen Stewart és Nicolas Hoult főszereplésével forgatott film valamikor a jövőben játszódik, ahol az emberi érzelmek teljes mértékben kihaltak. A Stewart és Hoult által játszott karakterek persze - ahogyan azt az előzetes is mutatja - valahogyan mégis egymásba szeretnek, és ebből adódnak majd a bonyodalmak.

A film rendezője Drake Doremus (Kísértés, Őrülten hiányzol), míg a forgatókönyvet Nathan Parker (Hold, Blitz) írta. A premier pontos dátumát még nem tették közzé.
equals-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.