Hirdetés

Érdekesen alakul a DC friss filmes felhozatala

|

Jelentős változások történtek a DC-nél, ami már most befolyásolja azt, hogy milyen filmeket várhatunk az elkövetkező években.

Hirdetés

A Warner Bros. és a DC Entertaintment közös filmes felhozatala sosem volt igazán kőbe vésve és állandóan jöttek-mentek a különböző tervek. A vezetőségben történt változásnak köszönhetően újraszervezésre kerül minden függőben lévő projekt, ami az előzetes információk szerint rendesen megnyirbálja az előzetes ötleteket. A DC valószínűleg szeretne megszabadulni a pletykálódástól ezért a 21 függőben lévő projektje közül mindössze 6-ot hagy meg hivatalosan.

Hirdetés

Ez persze vélhetően nem azt jelenti, hogy végleg kukázzák ezeket a terveket, de jobbnak látják, ha a nyilvánosság csak azokra a filmekre koncentrál, amelyek biztosan el fognak készülni. A Revenge of the Fans forrásai szerint a stúdió a következő néhány hétben be fogja jelenti, hogy mely filmek bemutatójára számíthatunk az elkövetkezendő években. Ezen listán, az oldal szerint, a következők szerepelnek: Aquaman, Shazam!, Wonder Woman 2, Suicide Squad 2, Flashpoint és The Batman.

A filmek megjelenésének sorrendje egyelőre még nem tisztázott, valamint az is egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Nightwing és az Acélember 2 is közelítenek a zöld lámpa felé. És, ha már zöld lámpa, akkor fura, hogy éppen a Green Lantern corps. mardt le erről a listáról, de a Cyborg szóló film vagy éppen a pletykált Joker/Harley Quinn mozi hiánya is sajnálatos.

Nyilván, ahogyan azt korábban is írtuk ez nem egyenlő azzal, hogy a stúdió végleg búcsút intett ezeknek a projekteknek. Viszont tekintve, hogy korábban többen is hangoztatták azt, hogy ezek még mindig fejlesztés alatt álnak, most aggasztó a hiányuk. Függetlenül ettől, a felsorolt 6 film egy reális képet mutat, amely segíthet helyrerázni a megingott DC univerzumot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.