Hirdetés

Érdekesség: A Thorbuster páncél leírása

|

Olvasói kérés miatt egy rövid leírással jelentkezem Tony Stark Thorbuster páncéljával kapcsolatban.

Hirdetés

Thor eredetileg egy asgardi kristályt adományozott Tonynak, annak a reményében, hogy létrehoz egy biztonságosabb, tisztább energiaforrást az embereknek. Tony persze pont az ellenkezőjét tette és a kristályt arra használta fel, hogy forrása legyen az új páncéljának, így ugyanaz az energia táplálja Starkot, mint a Mjölnir a Mennydörgés Istenét. Amikor Thor tombolt, Stark arra kérte az amerikai kormányt, hogy győzzék meg, hogy hagyja el az országot, mielőtt az ENSZ fegyveres erőket vonultat fel ellene. Thor -mivel nagyon makacs-, "természetesen" nem volt hajlandó tárgyalni, ezért Stark kénytelen volt a helyzet kezelésére az egyetlen lehetséges módot felhasználni: Elkészítette a Thorbuster páncélt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.