Hirdetés

Érdekesség: A Vasember 3 szöuli konferenciája képekben

|

Április 4-én elkezdődött a Vasember 3 marketing, promóciós túrája, az első állomás Szöul volt. Egy rövid, képes összefoglalóval jelentkezünk.

Hirdetés

Szöul után Moszkva, München, Párizs, London, Los Angeles és New York lesz az úticél Robert Downey Jr.-nak és a többieknek. Érdekesség, hogy a szöuli konferencia egy napra esett a sztár 48. születésnapjával. Robert (aki sohasem nyomja fullba a kretént) megköszönte minden rajongójának, hogy eljöttek üdvözölni a repülőtérre. Hosszú útja volt, de megérte, mert nagyon kedvesek voltak vele az emberek és nagyon jó volt a hozzáállásuk. A filmet április 25-én fogjuk látni, de a túrán készült képeket már most egy kattintás után megleshetitek:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.