Hirdetés

Érdekesség: George Lucas a Star Wars forgatásain

|

Egyszerűen nem hagyhattuk ki a következő kép megosztását, melyen George Lucas látható erős iróniával megspékelve a Star Wars forgatásain. Nevetni és kacagni ér!

Hirdetés

Bizonyára akadnak olyan elvetemült Star Wars rajongók, akik a fenti kép közlése miatt megköveznének minket, de őket biztosíthatjuk arról, hogy a CineStar szerkesztősége egyöntetűen kiáll a Star Wars mindkét trilógiájáért és George Lucas urat is különösképpen kedvelik, alkalomadtán szülinapi üdvözlőkártyát küldenek neki, spontán telefonhívásokkal és látogatásokkal biztosítják a zavartalan barátság megmaradását. Az új trilógia második részének, a Klónok támadásának 3D-s kiadása egyébként 2013 végén várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.