Hirdetés

Érdekesség: Hány embert ölt meg eddig Amerika Kapitány?

|

Hirdetés

Ahogy egyre közelebb és közelebb kerülünk az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjéhez (jövő hét közepétől már nézhetjük is!!), nem csak a marketinggépezet ontja továbbra is magából az anyagot, hanem mások is meglovagolván ezt a hypehullámot, videókat tölthetnek fel ebben a témában az internet világába. Így tett a Mr. Sunday Movies nevezetű Youtube-csatorna üzemeltetője is, aki egy igen érdekes videót tett közzé a minap: végignézte az összes filmet, amiben a Kapitány aktívan részt vett, és megszámolta, hány ember halálát is okozta a szuperhős. Habár azt meg kell említeni, hogy az Ultron kora robotjait, valamint a nem saját kéz által okozott elhalálozást (mint a Tél katonája végén történő Helicarrier incidensnél) is beleszámolta az illető, a végeredmény így is meghökkentő. Most már talán értjük, miért is kell szabályozni a hősöket. https://www.youtube.com/watch?v=7uI35cmrdzI  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.