Hirdetés

Érdekesség: Jurassic Park a valóságban?

|

Egy kissé megszállott milliárdos, bizonyos Clive Palmer azt tervezi, hogy valósággá változtatja a Jurassic Park című film főszereplőit, magyarul dínózni szeretne szabadidejében.

Hirdetés

Palmer korábban azt tervezte, hogy elkészítteti a Titanic pontos mását és 2016-ban tengerer bocsájtja pont azon az útvonalon, ahol az elődje is haladt. Most érkezett a hír, hogy még őrültebb vállalkozásba szeretne kezdeni, hiszen a milliárdos dinoszauruszt szeretne klónoztatni DNS-ből, hogy a Jurassic Park című filmhez hasonló álma válljon valóra. A terv az, hogy a dinoszaurusz létrehozása után a Közel-Keleten található Coolum Palmer Resort (Yaroomba városában, a tengerpart közelében található) létesítményben helyezik el. Palmer luxus szállodája érthető módon tovább virágozna egy kihalt faj "újjáélesztett" egyedével, de hasonló katasztrófát már nem igazán kívánna magának, mint ami a filmben is megesett. Ha arra gondolunk, hogy tudósok csoportjai már most is dolgoznak hasonlón és Palmer állítólag azokkal kezdett el tárgyalni, akik Dolly bárányt is klónozták, akkor hajlamosak vagyunk elhinni a dolgot a milliárdosnak...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.