Hirdetés

Érdekesség - Melyik stúdiónál milyen jogok vannak?

|

Most, hogy a Disney megvette a Lucasfilm-et, azon belül a Star Wars univerzum-ot, gyakorlatilag saját szellemi arzenált hozott létre a meglévő tulajdonaiból. Részletekért olvass tovább.

Hirdetés

Itt az ideje, hogy egy pillantást vegyünk a hollywood-i franchise-okra, melyik stúdió mit birtokol, hogy szabályozza a karaktereit, melyik mivel áll kapcsolatban, kinél milyen filmes jogok vannak. Érdekes lehet, hogy az ábrából kimaradt a Harry Potter, a Mátrix és a Fűrész-franchise. Ránézésre, elég sok ütőkártyája van a Disney-nek. A Terminátor-sorozat viszont az "In-Limbo" stúdiónál van. Szerintetek nem érdemelne meg híresebb "tulajdonost" magának? A grafikonért kattints tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.