Hirdetés

Érdekesség: Oscorp logó a Vasember 3 játékban

|

Pár hónappal ezelőtt azzal számoltunk be, hogy állítólag a Sony, a Fox és a Marvel egy nagy filmes univerzum kiépítésén dolgozik...

Hirdetés

Vajon az első lépést a Sony már meg is tette e felé? Ugyanis (az előző két játék botrányos minősége miatt), csak a telefonokra kiadott játék trailerében, az egyik hirdetőtáblán látható az Oscorp logó, vele szemben pedig egy AIM logó! Mint tudjuk, az Oscorp Indrusties szerves része a Pókember-történeteknek, aminek a filmes jogai nincsenek a Marvelnél. Mint tudjuk, olyan szervezetek, mint az AIM, a SHIELD és Oscorp fontos szerepet játszik számos Marvel karakter életében. Szerintetek ez lehet valaminek a jele vagy egy játékban nem is annyira fontos egy ilyen easter egg?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.