Hirdetés

Érdekesség: rajongói Splinter Cell rövidfilm

|

Arra még várhatunk, mire Tom Hardy magára ölti Sam Fisher gúnyáját és a mozik vásznain mutatja meg lopakodási tehetségét, addig is a rajongók gondoskodnak a néznivalóról.

Hirdetés

Az utóbbi évek során egyértelműen kiderült, hogy a rajongók sokkal odaadóbban, nagyobb elhivatottsággal és alázattal állnak neki egy rövidfilm vagy videó elkészítéséhez, mint a jogokat birtokló stúdió. Újabb példa erre a legújabb, élőszereplős Splinter Cell rajongói rövidfilm, amely minden szempontból kiváló alkotás lett. A Ubisoft égisze alatt készülődő hivatalos Splinter Cell moziból 2014-nél előbb nem lesz semmi, bárhogyan is igyekszik Tom Hardy, az adaptáció főszereplője. Talán éppen ezért a Warialasky csapat azt tűzte ki céljául, hogy elkészítsenek egy kisfilmet, mely hű a játék koncepciójához, mégis élőszereplős és élvezhető. A megvalósítás egyenesen pazar, a Sam Fisher-t alakító Robert Bennet meggyőző, a hangok, a stílus, a mozgások és szinte minden a Splinter Cell-széria játékainak emlékét idézi, de leginkább az augusztus huszadikán PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii U-ra érkező Splinter Cell: Blacklist című epizódra hajaz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.