Hirdetés

Érdekesség: Star Wars kiegészítő igazi kockáknak

|

Csillagok Háborúja fanatikus vagy? Esetleg iPhone 4-et vagy 4S-t használsz? Itt egy olyan kiegészítő ami megdobogtatja kicsi szívünket. Ez egy kemény tok és nem is akármilyen. Ettől tényleg Bobba Fett-nek érezheted magad!

Hirdetés

Mindannyian emlékszünk arra a jelenetre, mikor Han Solo-t lefagyasztották és Jabba palotájába szállította Bobba Fett. Egy nagyon jó ötlettől vezérelve, mostmár tulajdonosai is lehetünk Han Solo karbonitba zárt másának. A háromdimenziós keménytok megalkotója egy Moti Zemelman nevű úriember, aki igazán csekély áron hirdeti ezt az ereklyét. Mindösszesen 15 dollárt és 50 centet kell kifizetnünk neki, ami kemény magyar valutába átszámolva 4000 ft körüli összeg. Akit érdekel a tok az itt megtalálja és akár meg is rendelheti: www.etsy.com Én személy szerint biztos, hogy megfogom! A tovább mögött egy teljes kép a tokról.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.