Hirdetés

Érdekességek a Halálos iramban 7-ről

|

Hirdetés

Szélsebességgel közelít felénk a Halálos iramban széria soron következő epizódja, ami majd április 2.-án veszi be a mozikat. Ha nem bírod tovább a várakozást, ha már a pirosnál melletted álló idős házaspárral is szédült hajszába kezdenél, amint a lámpa zöldre vált, akkor még most szólunk: jobb ha nem léped át a sebességhatárt, inkább olvasd tovább ezt a cikket és tudj meg néhány érdekességet a Halálos iramban 7-ről! Denzel Washington nem kért a filmből. Pletykálták, hogy Denzel Washington-t is felkérték egy szerepre, de az Oscar-díjas színész inkább nem élt a lehetőséggel. A helyére Kurt Russell került, aki a hírek szerint egy apafigurát alakít, Brian OConner számára. Akadnak olyan spekulációk is, amelyek szerint inkább Dominic Toretto pótapja lehet.

furiousfunfacts2
Két Feláldozható is beugrik a csapatba. Ha kedvedre való A feláldozhatók trilógia, akkor talán most hallani fogsz egy jó hírt, hiszen a szériából ketten is csatlakoznak az akcióval telepakolt autós moziba, méghozzá Jason Statham és Ronda Rousey. Statham igazi veterán akcióhős, ám ezúttal a fő antagonista szerepét tölti majd be, aki bosszúra szomjazik testvére halála miatt. Ronda Rousey pedig egy harcművészeti aréna vezetőjét alakítja majd. A Halálos iramban 7 gyakorlatilag a Tokiói hajsza folytatása. A történet szerint a széria negyedik, ötödik és hatodik epizódjai mind előzményei voltak a Halálos iramban - Tokiói hajszának. A hírek szerint a 7. rész a Tokiói hajsza után veszi fel a fonalat és onnan indul a cselekménye.
fast1
  Iggy Azalea cameózni fog a filmben. Az ausztrál Grammy jelölt énekesnő is beköszön majd a Halálos iramban 7-ben. További érdekesség, hogy Iggy Azalea-nak van egy "Black Widow" című száma, Rita Ora-val közösen, aki pedig a Halálos iramban 6-ban tűnt fel. Vin Diesel lányának már saját kocsija van. Gondoljatok vissza az eredeti 2001-es filmre. Emlékeztek a gyönyörű piros 1970-es Chevy Chevelle SS454 cupé-ra, amivel Don hajt el a film végén a naplementébe? Emlékeztek, hogy ugyan ez a kocsi feltűnt a 2009-es Halálos iramban is? Nos, Vin Diesel odaadta, (az akkor még) csecsemő lányának. Annak a kocsinak több változata is létezik, és Hania Riley Vincent büszként állíthatja, hogy ő az egyik birtokosa. Az apja azért ajándékozta neki, mert a Halálos iramban forgatása közben jött világra.
furiousfunfacts1
A Halálos iramban 6 még a mozikba sem került, mikor már bejelentették a folytatást. A gyorsított menetrend arra kényszerítette Justin Lin rendezőt, aki már a Tokiói hajsza óta a franchise tagja volt, hogy kilépjen, mert attól tartott, hogy ez hatással lesz a hatodik rész utómunkálataira. A helyére James Wan-t állította a Universal Studios, aki már nagy sikereket ért el a horror műfajban, ám próbált új irányba is nyitni.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.