Hirdetés

Eredetfilmet kap a Transformers?

|

Hirdetés

A rendelkezésre álló infók alapján nehéz megmondani, hogy a Paramount Pictures milyen mértékben kívánja bővíteni a Transformers szériát, de ők is egy univerzumban gondolkodnak, amibe belefér egy eredettörténet is. Ha hihetünk a Deadline értesüléseinek, akkor ilyet is kapunk. Nem régi történet, hogy a Universal Akiva Goldsmant kérte fel kreatív felügyelőnek a Transformers univerzumhoz, aki egy csapat forgatókönyvíró munkáját hangolja össze annak érdekében, hogy folytatásokkal és mellékszálakkal bővülhessen a brand. A Deadline most úgy tudja, hogy a "mozgalomhoz" nemrég csatlakozott Andrew Barrer és Gabriel Ferrari írók (akik nemrég még a Hangya átírásával foglalatoskodtak) nem kisebb projekten dolgoznak, mint egy előzményfilmen, amely állítólag a Transformers One munkanevet viseli és a Cybertronon játszódhat. Megerősítés vagy cáfolás egyelőre nem érkezett a stúdiótól, ugyanakkor kezeljük az egészet óvatosan, hiszen egy kizárólag a Cybertronon játszódó film nem kevés zöldhasúját emésztené fel a kiadónak. Persze nincs kizárva, hogy végül animációs filmmé alakul az ötlet, de a Deadline szerint Ferrariékat azzal a szándékkal bérelték fel, hogy egy élőszereplős Transformershez írnak szkriptet. Eközben a Paramount csak arra vár, hogy Michael Bay végezzen a 13 Hours című drámáját, ugyanis komolyan számolnak vele a Transformers 5 kapcsán.  Csupán egyelten kérdésünk van: kell nekünk ennyi Transformers film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.