Hirdetés

Eredeti nyelven, magyar felirattal jön a Preacher új évada

|

Eddig talán példátlan módon, szinkron nélkül vetíti premier sorozatát az AMC. De vajon nem is lesz hozzá magyar változat?

Hirdetés

Tavaly nyáron debütált idehaza magyar szinkronnal a Dominic Cooper főszereplésével készült Preacher című sorozat. Idén sem kell sokat várnunk az új részekre, mivel pár nappal az amerikai premier után a magyar AMC is műsorára tűzi a széria folytatását. Azonban szinkron nélkül.

Hirdetés

A Preacher tizenhárom epizódból álló második évada június 29-én, 23:45-kor dupla résszel kezd a hazai AMC-n, és végig szinkron nélkül, eredeti nyelven, magyar felirattal kiegészülve nézhetik meg a tévézők. Ez merőben szokatlan, és Magyarországon kiváltképp nem nézőbarát megoldás.

A MűsorVízió blog információi szerint azonban nincs ok az aggodalomra, lesz szinkron a Preacher második évadához, de jó pár hetet még várnunk kell rá, ugyanis csak ősszel, a második évad fináléja után kerül majd képernyőre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.