Hirdetés

Eredetileg férfi főszereplője lett volna a Minden, mindenhol, mindenkornak

|

A rendezők eredetileg Jackie Channel terveztek a film korai fázisában.

Hirdetés

A Minden, mindenhol, mindenkor továbbra is konzisztensen termel a pénztáraknál, köszönhetően a remek kritikai és nézői visszajelzéseknek - no meg az sem árt, hogy Michelle Yeoh segítségével egy olyan protagonista került megformálásra a főszerepben, akivel a nézők többsége együtt tudott érezni. Ám mint azt a The Hollywood Reporternek elárulták a rendezők, Daniel Scheinert és Daniel Kwan, eredetileg férfi főszereplőben gondolkodtak.

Hirdetés

Akciófilm lévén Jackie Chant tudták volna elképzelni a filmjükben, azonban a történet és a dramaturgia akkor állt össze igazán számukra is, amikor az apafigura helyett az anyára kezdtek el fókuszálni, amely karakterbe végül mindkettőjük csempészett egy kicsit a saját édesanyjuk jellemvonásaiból is. 

A rendezők azt is kifejtették, hogy a forgatókönyv újraírása után csakis Yeohban gondolkoztak, mint új főhős, ám egyáltalán nem volt biztos, hogy a színésznő rá is fog bólintani a megkeresésre. Végül Yeoh-t a rendezőpáros korábbi 2016-os filmje, Az ember, aki mindent tudott győzte meg arról 2018-ban, hogy érdemes lesz elfogadni a felkérést.

Mint az ebből a történetből is jól látható, nem biztos, hogy mindig az eredeti ötlet lesz a befutó a siker szempontjából. Ám szerencsére végül valóban a lehető legjobban alakultak a körülmények, és így 2022-ben megcsodálhattuk nézőkként azt a csodát, amit Minden, mindenhol, mindenkor címen továbbra is vetítenek a mozik.

Szerintetek működött volna Jackie Channel is a film?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.