Hirdetés

Ez a karakter eredetileg meghalt volna a Star Wars: Az ébredő erőben

|

Hirdetés

Péntek óta hivatalosan is a mozikba került a Star Wars: Az ébredő erő és azóta érdekesebbnél érdekesebb hírek láttak napvilágot a filmmel kapcsolatban. Ha a cím nem utalt volna rá, erősen SPOILERES tartalom fog következni a következő sorokban, szóval ha még nem láttad a filmet, akkor elég jelentős történeti csavarok élvezetétől foszthatod meg magad! Ha minden rendben, akkor mehetünk tovább. A GQ-nak adott legújabb interjújában Oscar Isaac elárulta, hogy amikor a vadászpilóta, Poe Dameron szerepéről tárgyalt J.J. Abrams-szel, figyelmeztette őt, hogy karaktere meghal a filmben. Ugye, akik látták a filmet már tudják, hogy végül nem így történnek az események, de ez eleinte Isaac-et eltántorította a szereptől. Végül mégis úgy döntött, hogy bármennyire rövid időt is kap majd a filmben, ennek megtapasztalásáról nem mondhat le.

Azt hittem, hogy csak egy kameó lesz. Úgy gondoltam, hogy megcsinálom és talán még jobban is járok, hogy nem kell három filmre aláírnom.
Később, mikor Isaac újra kapcsolatba lépett Abrams-szel, a rendező már megváltoztatta a karakter útját úgy, hogy életben maradjon. Abrams elárulta a magazinnak, hogy a Párizsban történt első találkozójuk után az író csapat minden tagját bevetette, hogy valamilyen módon életben tartsák Dameront.
Mondjuk úgy, hogy amikor először találkoztunk vele Párizsban, úgy gondoltuk, hogy megérné a film és a közönség idejét, ha életben tartanánk a karakterét.
A Star Wars: Az ébredő erő megjelenése óta majdnem minden rekordot megdöntött, köztük a legnagyobb nyitóhétvége érdemét is magáénak tudhatja. Mit gondoltok Oscar Isaac karakteréről? Jó döntés volt, hogy nagyobb szerephez jutott a filmben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.