Hirdetés

Eric Singer írja a Splinter Cell mozi szkriptjét!

|

A Ubisoft mindent megtesz annak érdekében, hogy a Ubisoft Motion Pictures név alatt a lehető legtöbb játékát vászonra adaptálja, ezek közül természetesen nem maradhat ki a lopakodós stílusú Splinter Cell sem!

Hirdetés

A játék főhőse Sam Fisher, az NSA (Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Ügynöksége) különleges ügynöke, aki kommandós volt és a legfontosabb bevetésekre kizárólag őt küldik. Érdekesség, hogy az angol nyelvű változatokban Michael Ironside kölcsönözte neki a hangját. Nos, a Ubisoft Motion Pictures szeretne mozit készíteni Sam Fisher legelső kalandjaiból, amelyet legutóbbi értesüléseink szerint vagy a Paramount, vagy a Warner Bros. finanszírozhat. Az imént derült ki, hogy mindehhez forgatókönyvírót is találtak Eric Singer személyében, aki a 2009-es A bűn árfolyama című thriller szkriptjét írta Clive Owen főszereplésével. A Tom Clancy regényei által ihletett játékok remek alapot szolgáltathatnak egy mozihoz és a Splinter Cell névben is rengeteg potenciál rejlik, csupán ki kéne használnia a Ubisoft-nak. Izgatottan várjuk a fejleményeket de addig is megkérdeznénk tőletek, hogy ti kit látnok a legszívesebben Sam Fisher szerepében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.