Hirdetés

Érkezik A dolog társasjáték

|

John Carpenter kult-klasszikusát társasjáték formában élhetjük át újra.

Hirdetés

A Mondo és a Project Raygun jóvoltából érkezik a THE THING ™ INFECTION AT OUTPOST 31-ra keresztelt társasjáték, ami az 1982-ben bemutatott A dolog című klasszikust veszi alapul. Az alapcsomag októberben kerül a boltok és webshopok kínálatába, emellett pedig egy limitált példányszámban kiadott Mondo exklúzív verzió is érkezik, ami a MondoTees.com-on lesz elérhető.

Hirdetés

A játékban egy földönkívüli létforma beszivárgott egy antarktiszi állomás kutatói közé és lemásolta az egyiküket. A cél az, hogy a játékosok kiderítsék, hogy melyiküket fertőzte meg ez a kegyetlen lény. A társasjátékot úgy tervezték, hogy átadja azt a fajta üldözési mániát és feszültséget, amit a film is kínál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.