Hirdetés

Érkezik a Fekete tükör 3. évada a Netflixre

|

Hirdetés

Végre folytatást kap Charlie Brooker zseniálisan pszichedelikus sorozata, a Fekete tükör, méghozzá a Netflix keretei között. Az internetes média szolgáltató cég ráadásul nem csupán 3 epizódot rendelt be, ahogyan azt az előző évadokra visszatekintve várnánk, hanem annak négyszeresét, tehát 12 részből fog állni a következő szezon. Jippi, juppé! A sorozat forgatása már az év vége tájékán elkezdődhet, főként Nagy-Britanniai helyszíneken. Cindy Holland, a Netflix alenöke így nyilatkozott a kollaborációról:

Nagyon izgalmas ez az egész. Egy csomó vadonatúj Fekete tükör epizód fog érkezni, azon a platformon, ami leginkább illik hozzá. A Netflixnek hála világszinten el tudjuk érni a nézőinket, akiknek nagyobb, furább, sokkal megosztóbb és globálisabb történeteket tudunk mesélni, miközben megtartjuk azt a Fekete tükrös hangulatot. Csak azt remélem, hogy egyik fikció sem válik valósággá. Charlie egy nem mindennapi sorozatot alkotott rejtélyes tónussal és sötét, de mégis komikus látásmóddal. Rettentően büszkék vagyunk arra, hogy elhozhatjuk nézőinknek a Fekete tükröt.
A 3. évad premier dátuma csupán csak később lesz bejelentve, de addig is itt egy rövidke teaser, ami a Netflixel való szövetséget harangozza be. Ti várjátok már az új szezont? https://www.youtube.com/watch?v=5mYrWSY6Asg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.