Hirdetés

Érkezik a Grumpy Cat - Garfield crossover!

|

Igaz még nem a nagyvászonra, csak képregény formájában.

Hirdetés

Valljuk be, hogy mi, mozinézők szeretjük csorgatni a nyálunkat a crossoverek láttán. Batman és Superman; Flash, Zöld Íjász és Supergirl; Godzilla és King Kong, stb. A következő crossover tervezetet sem tesszük ki az ablakba: összehozzák az internet sztárját, Grumpy Cat-et, és a mogorva macskák non plus ultráját, Garfieldot egy közös képregénybe.

Hirdetés

Ezért a kreációért a KaBOOM! és a  Dynamite Entertainment lesz majd a felelős, amit az utóbbi jelentett be a napokban egy sajtókonferencián. Szerintük "összeállni Garfielddal egy közös képregényszériáért nagy megtiszteltetés". A Garfield írója, Jim Davis alkotja majd meg a történetet. A BOOM! Stúdió szóvivője így nyilatkozott:

Amikor találkoztam Davisszel a san diego-i Comic Conon, hogy megbeszéljük a crossovert, ő nagyon jól fogadta az ötletet, hogy ezt a két karaktert összehozzuk. Az ő lelkesedése és támogató magatartása mindenkit megfertőzött. Hatalmas muri lesz.

A képregényt máris illusztrálták, de ez még nem a hivatalos kinézete. 

Valamikor 2017 nyarán jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.