Hirdetés

Jön a Hello Kitty film

|

Megkezdődtek a Hello Kitty film előkészületei a Warner Bros. égisze alatt.

Hirdetés

A Simizu Júko által alkotott karakter közel negyvenöt éves múltra tekint vissza. A japán Sanrio vállalat legismertebb figurájával leginkább kislányoknak gyártott ruházati és iskolaszereken találkozhatunk, de számos játék- és plüssfiguraként is megtalálható, sőt készült belőle animációs sorozat is, így idő kérdése volt csupán, hogy mikor bukkan fel a vásznon.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Warner Bros. és a New Line Cinema megszerezte a Hello Kkitty megfilmesítési jogait a Sanriótól. A vállalat igazgatója Shintaro Tsuji elmondása szerint hatalmas megtiszteltetés, hogy Hello Kitty és családja, - akik hosszú évek óta a béke és a barátság szimbólumai - helyet kaphatnak Hollywoodban.

Producer már akadt Wendy Jacobson személyében, aki a Felhőkarcoló, a Törésvonal, illetve a Rampage: Tombolás producereként is dolgozott, azonban az írókat és a rendezőt még keresik a projekthez, sőt még az sincs eldöntve, hogy animációs vagy élőszereplős lesz-e. Érdekesség, hogy sokan a világ egyik leghíresebb "cicájának" tartják külleme miatt, azonban a háttérsztorija szerint ő bizony egy 3. osztályos diáklány, aki Londonon kívül él. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.