Hirdetés

Érkezik a hetedik évad a The Walking Deadből

|

Hirdetés

Az AMC a hétvége folyamán bejelentette, hogy még egy évadot berendelt a kábelsorozatok királyából, a The Walking Deadből, úgyhogy Rick és társai még legalább egy szezonon keresztül fogják aprítani a zombikat a tévéképernyőn. A hír egyáltalán nem meglepő, főleg azok után, hogy a sorozat nézőtábora az ötödik évad eleje óta folyamatosan gyarapszik a nézettségi adatok szempontjából kritikus 18-49-es mezőnyben. A legújabb adatok szerint az ötödik évad nyitánya óta 5.5 millió új nézővel és rajongóval gazdagodott a sorozat Facebook oldala, míg az Instagramon követők száma megtriplázódott, amire a hatodik évad igen erős nyitánya csak rápakolt egy lapáttal. A hetedik évadra visszatér Scott M. Gimple showrunnerként, akihez csatlakoznak az eddigi executive producerek: Robert Kirkman, a The Walking Dead képregény szülőatyja, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero, valamint Tom Luse. További jó hír a hazai rajongóknak, hogy a Fox International Channels továbbra is első kézből továbbítja nézőinek a prémium anyagokat, köztük a Walking Deadet is, úgyhogy az amerikai vetítéssel egy  időben, illetve kis csúsztatással lehet majd nézni a kedvenc zombisorozatunkat eredeti nyelven, illetve magyarul is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.