Hirdetés

Valóban érkezik a Mad Max: A harag útja fekete-fehér kiadása

|

Hirdetés

A 2015-ös év egyik legjobb filmje a Mad Max: A harag útja volt. George Miller kritikusok és nézők által felmagasztalt adrenalin bombáját a díjszezonban sem hanyagolják, hiszen a film összesen 10 jelölést zsebelt be az akadémia jóvoltából. A fékeveszett, őrült hajsza a két legfontosabb kategória - A legjobb film és a legjobb rendező -  Oscar jelöltjei között is szerepel. Habár már mindenki számára elérhető az akcióorgia DVD-n és Blu-Ray-en, mégis, a film producerének decemberi bejelentése újra lázba hozta a film rajongóit. Doug Mitchell elárulta, hogy a film fekete-fehér verziója beköszönhet a mozikba. Ez a kijelentés viszont csak félig bizonyult igaznak.

Fury-Road-BW
George Miller a Los Angeles Times-nak adott interjújában elárulta, hogy a filmnek valóban létezik egy fekete-fehér verziója, ám mozis megjelenésre nem számíthatunk. Miller így válaszolt, amikor a különleges verzió megjelenéséről kérdezték:
Mozis megjelenést nem fog kapni. A Mad Max 2: Az országúti harcos legjobb verziója egy fekete-fehér, kezdetleges anyag volt, amit a zeneszerzőnknek készítettünk. Valódi és elemi hatása volt. Ebből kiindulva felkértem Eric Whipp-et, aki a színekért felelt, hogy mutassa meg, hogyan nézne ki a film fekete-fehérben egy kicsit több kontraszttal. A látvány nagyszerű volt, szóval felkerestem a Warner-nél a srácokat, hogy tegyük rá a DVD-re is, de sajnos nem fért rá. Egy új kiadásban fog megjelenni kommentárral és sok más mindennel együtt.
Azt egyelőre még nem tudni, hogy a fekete-fehér kiadás mikor jelenik meg DVD-n és Blu-Ray-en, de bizonyára nagyban dolgoznak rajta, hogy a rajongók mihamarabb láthassák a film ezt az egyedi verzióját. Ti hozzáadnátok DVD/Blu-Ray gyűjteményetekhez a Mad Max: A harag útja fekete-fehér kiadását?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.