Hirdetés

Érkezik a Prometheus 2, csak éppen nem most

|

Korábban Michael Fassbender háza táján érdeklődtek a folytatásról aki akkor nem tudta megmondani hányadán állnak az előkészületek, most azonban Ridley Scott rendező nyilatkozott.

Hirdetés

"A Prometheus 2 jelenleg is íródik," mondta a rendező, hozzátéve, hogy a folytatás valószínűleg nem kerül még a vászonra egy ideig. "Már így is rajtra készen áll a következő két filmem. Ezek 2014-ben és 15-ben érkeznek majd." Az első film ezek közül az Exodus lesz, ami egy bibliai történetet dolgoz fel. Christian Bale alakítja Mózest, John Turturro Szeti fáraót, Sigourney Weaver Szeti feleségét és Joel Edgerton Ramszesz fáraót. A másik filmről Scott azt mondta, hogy "ilyen science-fiction dolog", ami nem a Szárnyas fejvadász 2. Nagyon keveset tudunk eddig a Prometheus 2-ről, egyedül csak annyit, hogy Noomi Rapace és Fassbender visszatérnek, és a mérnökök bolygója felé tartanak, ahol találkoznak Istennel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.