Hirdetés

Scream Queens - magyarul is jönnek a sikolykirálynők

|

A TV2 egyik legújabb kábelcsatornája, a FEM3-ból átalakuló Prime a sorozatrajongók kedvence lehet, hiszen egymás után három nap három premiert is képernyőre tűznek majd. Az egyik a Gotham lesz, ezt azonban megelőzi még a tinihorror Scream Queens.

Hirdetés

A Ryan Murphy nevével fémjelzett komikus elemekkel megbolondított Scream Queens - Gyilkos történet középpontjában egy lánykollégium és annak elég különös élete áll, ahol a lakók egy rejtélyes, vörös ruhás sorozatgyilkosnak esnek áldozatául. A Scream Queens egy nagyon fura sorozat, hiszen sok részletében - a zeneválasztásban, a történetvezetésben és a kameraállásokban - megidézi a klasszikus, sorozatgyilkosos tinihorrorokat, mondhatjuk hogy tiszteleg is előttük. A másik oldalról viszont az erőteljes paródia a jellemző rá, és nem csak a régi horrorfilmek, hanem a sorozatokban is előszeretettel alkalmazott klisék is megkapják a magukét.

Hirdetés

Akik ismerik Ryan Murphy bármelyik korábbi tévés munkáját (Glee - Sztárok leszünk, Egy rém fura család, Amerikai Horror Story...) azok nagyjából be tudják lőni, hogy Murphy mire is képes, ha szabad kezet kap. A Scream Queens fő- és mellékszereplői között jó pár ismert arcot találunk; Emma Roberts, Lea Michele és John Stamos mellett láthatjuk majd még például Ariana Grande-t, Nick Jonast, Taylor Lautnert és Jamie Lee Curtist is. A széria hazai premierje szeptember hatodikán este tíz órakor lesz a Prime-on, és az új részek kedd esténként érkeznek majd magyar nyelven.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.