Hirdetés

Magyarul is nézhetjük Supergirl kalandjait

|

A zöld íjász és Flash - A Villám után újabb DC-s képregényhős érkezik meg Magyarországra. A Superman unokatestvéréről szóló történet ugyan kissé más hangulatú, mint az előbb említett két széria, de biztosan sok rajongónak nyeri majd el a tetszését ez az adaptáció is.

Hirdetés

A Supergirl augusztus 16-án, dupla résszel mutatkozik be magyar nyelven a VIASAT3 képernyőjén, Flash váltótársaként, így a rajongók a nyár végén sem maradnak szuperhősök nélkül - pláne úgy, hogy Barry egy villámtalálkozó erejéig beugrik majd Supergirl mellé.

Hirdetés

A Supergirl főszereplésével készült sorozat története Kararól szól, akit a Krypton pusztulása előtt unokatestvérével együtt a Földre menekítenek, a lány azonban egy szerencsétlen esetnek köszönhetően az űr egy olyan részében ragad, ahol nem múlik az idő, és mire megérkezik célhelyére, már annyi idő eltelt, hogy az induláskor még nála jóval fiatalabb Kal-El, azaz Superman már felnőtt és világszinten ismert lett. A lányt unokatestvére egy tudós családnál helyezi el, felnőve pedig teljesen átlagos életet élve egy magazin főnökasszonyának asszisztenseként dolgozik. Kara azonban egyik nap úgy dönt, hogy eljött az ideje, hogy felfedje magát és képességeit a világ előtt.

A széria érdekessége, hogy Kara nevelőanyját az 1984-es Supergirl film főszereplőjét alakító Helen Slater formálja meg, míg nevelőapját a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjainak címszereplője, Dean Cain játssza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.