Hirdetés

A nagy fogás - újabb premier széria debütál a VIASAT3-on

|

A Viasat kínálatát idén a szuperhősök határozzák meg, de szerencsére nem csak ilyen tartalommal lát el minket ez a kábelcsatorna-család.

Hirdetés

Az amerikai tévés piacnak mindig is voltak nagy tévés moguljai, akik ontották magukból a sorozatokat és képesek voltak szinte mindent sikerre vinni, még akkor is, ha nem ők jegyzeték az adott szériát. A mostani szezonok talán legtermékenyebb producere Dick Wolf, akinek jelenleg öt sorozat fut és ezekhez érkezik hamarosan még kettő, de említhetnénk még a DC-s szuperhősökért felelő Greg Berlantit, vagy azt a Shonda Rhimes-t, akinek egyik újdonsága hamarosan a Viasatra is megérkezik.

Hirdetés

A VIASAT3-on szeptember 26-án bemutatkozó A nagy fogás (The Catch) című sorozat ugyan nem lett átütő siker Amerikában és a finálé évadminimum nézettséget is hozott, de már zsákban a második évad, szóval aggodalomra semmi oka a rajongóknak. A széria főszereplője a Gyilkosságból megismert Mireille Enos, aki Alice Vaughant, Los Angeles egyik legjobb magánnyomozóját alakítja majd. A történet szerint azonban ő sem tévedhetetlen, és bizony őt is át lehet ejteni. Vőlegénye ugyanis milliókat csalt ki tőle, majd egyszer csak felszívódott. Alice ezért bosszút esküszik, viszont rá kell jönnie arra, hogy egykori szerelmét nem csak ő szeretné kézre keríteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.