Hirdetés

Érkezik a The Flash - Supergirl crossover!

|

Hirdetés

A CBS bejelentette, hogy Grant Gustin Flashje hamarosan National Citybe látogat, ahol természetesen Supergirllel is találkozni fog egy epizód erejéig. Arról még nincs hír, hogy miről szól majd pontosan ez a crossover, de az már biztos, hogy március 28-án kerül adásba. Greg Berlanti és Andrew Kreisberg producerek ezekkel a szavakkal adták tudtunkra a jó hírt:

Elképesztően izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetünk valamit, amire már azóta vágytunk, hogy elkezdtük a Supergirl sorozatot: Érkezik a Flash - Supergirl crossover! Ezúton szeretnénk megköszönni Grant Gustinnak, aki időt szakít ránk (a sűrű beosztása közepette is), és mindenkinek a CBS-nél, The CW-nél, Warner Bros.-nál és a DC-nél, akik segítenek összehozni ezt. Végezetül pedig köszönjük a rajongóknak és az újságíróknak, akik számtalanszor jelezték felénk, hogy mennyire szeretnének egy ilyen epizódot. Hatalmas öröm ez számunkra és nagyon reméljük, hogy sikerül egy olyan részt megalkotnunk, ami méltó lesz a lelkes nézőink számára.
A sorozat premierje óta rengetegen hangoztatták, hogy mennyire szeretnének egy crossovert látni a Supergirl és a The Flash vagy az Arrow között. A visszajelzések eddig azt sugallták, hogy ez nem fog megtörténni, ám most ez a semmiből érkező hír bebizonyította, hogy semmi sem lehetetlen. Mit szóltok a hírhez? Mi rettentően kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi sül ki ebből!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.