Hirdetés

Érkezik az Így neveld a sárkányodat sorozat a Netflixre

|

Hirdetés

Június 26-án ünnepelhetnek a sárkányrajongók. Hablaty és Fogatlan kalandjait élvezhetik az Így neveld a sárkányodat új sorozatában. Igazság szerint a DreamWorks sárkányszériájához már most is kapcsolódik két sorozat – a Cartoon Network számára készült Sárkányok és a Hibbant-sziget védelmezői –, ám az új Dragons: Race to the Edge elvileg egy teljesen új történetszálat nyit, és nem a két mozifilm közé eső időszakot, hanem az Így neveld a sárkányodat 2 utáni eseményeket meséli el (vagy legalábbis, ami a harmadik rész előtt történik). A Netflix hivatalos közleménye szerint a „Dragons: Race to the Edge, Hablaty, Fogatlan és a teljes csapat izgalmas útját követi végig a Hibbant-sziget határáig, ahol egy titokzatos, ősi műalkotást fedeznek fel: a Sárkány Szemét. Ez soha nem látott világokat nyit meg előttük, tele fel nem fedezett sárkányokkal. Ám hőseinknek menekülniük kell a portyázó sárkányvadászok elől, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy megszerezzék a Sárkány Szemét.” A 13 részes, akciódús mesefilm június 26-tól érhető el a Netflixen. Hogy itthon mikor, ki tudja… Addig is nézzük az előzetest! https://www.youtube.com/watch?v=EmhN3N1V55s

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.