Hirdetés

Érkezik az Insidious 5

|

Folytatódik a horrorszéria.

Hirdetés

Kilenc éve indult útjára az Insidious, mely egy meglehetősen hatásos horror lett James Wan rendezésében. A film ráadásul minden szempontból sikeres lett, hiszen a széria azóta kitermelt magából három további részt is, igaz, abból csak egy volt kimondottan folytatás. Legalábbis eddig, hamarosan ugyanis új résszel jelentkezik a horror franchise, méghozzá az eredeti szereplőkkel.

Hirdetés

A hírt a Blumhouse jelentette be nemrég, amelyből kiderült, hogy Patrick Wilson és Ty Simpkins is visszatérnek a főszerepbe, Wilson emellett pedig rendezni is fogja az alkotást, amely így a rendezői debütálása is lesz egyben. A színész a négy filmből háromban szerepelt, legutoljára a 2018-as Insidious: Az utolsó kulcsban, ahol egy cameo erejéig tűnt fel. 

A filmről annyi még kiderült, hogy 10 évvel a legutóbbi rész után veszi majd fel a fonalat, amikor is Dalton (Simpkins) épp az egyetemet kezdi, a premierre pedig valamikor 2022-ben számíthatunk. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.