Hirdetés

Érkezik a Star Wars - Az ébredő Erő DVD és Blu-Ray

|

Hirdetés

Ugyan a Star Wars - Az ébredő Erő a rajongókat kissé megosztotta, kritikailag jól teljesített, anyagilag peig sorra döntötte a rekordokat, igaz A Világ Urának legutóbbi rendezését globálisan nem sikerült beérnie, viszont nálunk a rendszerváltás utáni legsikeresebb film lett. Áprilistól pedig már otthon nézhetjük újra J.J. Abrams alkotását és elemezhetjük ki minden jelenetét és karakterét, mire 2017 decemberében a Rian Johnson rendezte VIII. rész is a  mozikba kerül, méghozzá DVD-n és Blu-Ray-en. És egy akkora volumenű film esetében, mint a Star Wars naná, hogy egy rakat változatban a polcra helyezhetjük, amelyek tömve lesznek extrákkal: Az ébredő Erő titkai: Egy mozis utazás - Exkluzív interjúkkal és felvételekkel tarkított dokumentumfilm Az ébredő Erő elkészítése mögött meghúzódó történettel. Az ébredő történet: Az olvasó próba - A stábtagok első, családias és emlékezetes napja, amikor együtt elolvasták a forgatókönyvet. BB-8 építése - A kis közönség kedvenc droid elkészültét a tervektől egészen a felvételekig. Lenyűgöző lények - Hogyan készültek és leheltek életet a film különböző élőlényeibe. Egy összecsapás tervrajza - A Kylo Ren és Rey között meghúzódó fénykardpárbaj aprólékos, mélyreható elemzése. John Williams: A hetedik szimfónia - A legendás komponista osztja meg személyes meglátásait a film zenéjével kapcsolatban. ILM: Az Erő vizuális mágiája - Hogyan készültek a film lenyűgöző vizuális effektjei. Változó Erő - Ebben a kisfilmben azt lehet megnézni, hogy a bolygó Star Wars rajongói hogyan segítettek másokon a Star Wars: Force for Change kampény keretében. Kivágott jelenetek - A végleges verzióból végül kivágott jelenetek, köztük Kylo Ren látogatása az Ezeréves Sólymon. A tengerentúlon a különböző áruházláncok külön kiadásokkal szolgálnak a rajongóknak. A Walmart az exkluzív BB-8-es borítójú kiadványa egy Galaktikus Összefüggések bónusz diszket is tartalmaz majd.

Star Wars Force Awakens Blu-ray 03
A Target által értékesített Blu-Ray + DVD combo pack pedig 20 percnyi bónusz tartalommal szolgál majd, többek között interjúkkal Daisy Ridleyvel és John Boyegával, valamint további videókkal a jelmezekről és a fegyverekről.
Star Wars Force Awakens Blu-ray 01
Star Wars Force Awakens Blu-ray 02
A Best Buy pedig steelbook kiadásokkal kedveskedik a fanoknak.
Star Wars Force Awakens Blu-ray 04
Odakint április 5.-étől lepik el a boltok polcait Han Soloék, a 3D kiadás viszont később érkezik, vélhetően újabb extrákkal, pontos hazai megjelenésről és specifikációkról egyelőre még nincs hír. Alább pedig megtekinthető a házi megjelenés előzetese. https://www.youtube.com/watch?v=0sCQ-ZyrEWY  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.