Hirdetés

Erősítsétek meg a lelketeket: megérkezett az A helység kalapácsa tévéfilm első előzetese

|

Ha Petőfi Sándor tudta volna, hogy az utókor mire fog vetemedni, alighanem azonnal beáll császári adóellenőrnek vagy rabszolga-kereskedőnek.

Hirdetés

Azt, hogy hol is nyugszanak nemzetünk költőfejedelmének, egyben a világszabadság apostolának földi maradványai, ezen sorok írásakor homály fedi. Azonban az A helység kalapácsát jegyző stáb fáradozásainak hála, hamarosan lehull majd a lepel erről a kínzó-kényes talányról - mivel garantált, hogy Petőfi jelenleg percenként nyolcvanezres fordulatszámon forog a sírjában.

Hirdetés

A Dombrovszky Linda (Pilátus, Mintaapák) által rendezett tévéfilmben várhatóan Petőfi számos költeménye elhangzik majd, amelyeket Ferenczi György, a "country blues zenei cowboy-a" zenésített meg. Alább a Hortobágyi kocsmárosné című dalt Ember Márk adja elő. A kedvcsinálónak szánt audiovizuális terrormerénylet láttán szekunder szégyen kifejezés jut eszünkbe, de nézzétek meg ti is, és mondjátok el kommentben, hogy mit láttok és az tetszik-e: 

A Szuperbojz esztétikai nívóját a Honfoglalás profizmusával és a Szeszélyes évszakok kiérlelt poénfelépítési dramaturgiájával vegyítő videó emellett több, igen kellemetlen kérdést is felvet a westernelemekkel megbolondított eposzparódiával kapcsolatban. Egy dolgot azonban tagadhatatlanul a marketingesek javára kell írnunk: nem hagyják, hogy destruktív elemek eltántorítsák őket - így példás előrelátással letiltották a kommentelési lehetőséget a videónál.

Nektek hogy tetszik a jelenet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.