Hirdetés

Erről fog szólni a Marvels Most Wanted

|

Hirdetés

Mint tudjuk, hogy a Marvels Agents of S.H.I.E.L.D., avagy A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozat spin-off sorozatot fog kapni a Marvels Most Wanted képében, amelyben a Bobbie Morse, alias Mockingbird (Adrianne Palicki) és Lance Hunter (Nick Blood) páros kap reflektorfényt az ABC tolmácsolásában. Megérkezett a Marvels Most Wanted hivatalos szinopszisa a Marvel Magyarország jóvoltából, amely a némi spoilert is tartalmazhat, így csak óvatosan vele:

A Marvels Most Wanted Bobbi Morse-ra (a.k.a. Mockingbird) és Lance Hunterre fókuszál A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből, a két ex-kémre, és ex-házastársra, akik barátok és a S.H.I.E.L.D. nélkül kénytelenek menekülni, miközben ellenségek hosszú sora akarja behajtani a fejükre tűzött vérdíjat. Csak egymásban bízhatnak, így Bobbi és Hunter kénytelenek szövetséget kötni Dominic Fortune-nal (Delroy Lindo), egy gaz kalandorral, erőteljes anyagi háttérrel és még több ellenséggel, aki beleegyezik abba, hogy megvédi őket, míg segítik a saját céljainak elérésében. Ez a két hős mindenkin segít, akin tud, míg próbálják felfedni az összeesküvést, ami miatt az életük veszélybe került.
A pilotot már berendelték, jelenleg több információnk nincs a sorozatról.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.