Hirdetés

Kiderült, hogy miről fog szólni az idei televíziós DC crossover

|

Flash, a Zöld Íjász, Supergirl és a Holnap Legendái ezúttal sem fognak unatkozni az idei közös crossoverben.

Hirdetés

A The CW szuperhősei idén is összeállnak egy nagyobb közös ellenséggel szemben. Mindenki kíváncsian várta, hogy mivel próbálnak meg a producerek rátenni a tavalyi idegen inváziós crossoverre egy lapáttal, míg végül tegnap este végre lehullott a lepel: Az ezúttal két éjszakás esemény a "Crisis on Earth-X" címet kapta, ami bizonyos képregényes eventek miatt sok DC rajongó számára ismerősen csenghet.

Hirdetés

A bejelentéssel együtt Phil Jimenez művésztől érkezett egy menő poszter a Justice League #207 címlapját idézve (lásd lejjebb), valamint a sztori rövid leírása: "A város minden szuperhőse Barry és Iris házasságát ünnepli, amikor az Earth-X gonosztevői pusztító csapást mérnek a ceremóniára halálos célokkal."

A DC Crisis on Infinite Earths nevezetű eseménye előtt az Earth-X egy párhuzamos világ volt, ahol Németország nyerte a második világháborút, és olyan hősökkel találkozhattunk, mint Plastic Man vagy a Freedom Fighters nevű társaság, míg a legfontosabb hősökből egyaránt gonosz vált (ez látható a fenti képen is). Jimenez borítóján látható a Ray is, aki a The CW tavaly bejelentett animációs sorozata után (Freedom Fighters: The Ray) most élőszereplős változatban fog bemutatkozni. (Hasonlóan volt ez Vixennel is.) 

Az idei négy részből álló crossover mindössze két éjszaka fog tartani: November 27-én, hétfőn veszi kezdetét a Supergirl és a Zöld Íjász epizódjaival (utóbbi egyedül ezen a héten kerül át hétfőre csütörtök helyett), november 28-án, kedden pedig a Flash-sel folytatódik, és A holnap legendáiban zárul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.