Hirdetés

Eszelős előzetest kapott a Moonwalkers

|

Hirdetés

Ahogy bizonyos városoknak, úgy magának Hollywoodnak is megvannak a maga eltúlzott legendái, melyek közül az egyik legradikálisabb az a mendemonda, miszerint a Holdra szállást valójában Stanley Kubrick rendezte meg az amerikaiak számára, hogy sarokba szorítsák az oroszokat. A mese valóságtartalmát nem illik firtatni, viszont annyi bizonyos, hogy jövő januárban film érkezik a történetből. A Moonwalkersben Ron Perlman, ügyeletes Hellboyunk egy szövetségi ügynököt játszik, akit megbíznak azzal, hogy keresse fel Stanley Kubrickot egy bőrönd pénzzel, hogy a rendező megmutassa a világnak, hogy mire is képes Amerika. Perlmannek azonban csak egy Kubrick hasonmást sikerül megszereznie, de természetesen ennek az elején nincs tudatában. https://www.youtube.com/watch?v=mdrqH9VxH2Q A főbb szerepekben még megtalálható Rupert Grint, aki a hamis Kubrick ügynökét fogja alakítani, míg a legendás rendezőt Robert Sheehan kelti életre a vásznon. Az előzetes alapján Antoine Bardou-Jacquet első filmje erősen hajaz Guy Ritchie korai munkásságára, de ezt a másolást csak a Moonwalkers megtekintése után róhatjuk fel neki, ha befuccsolna a műve. Titeket meggyőzött a trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.