Hirdetés

Eva Green az Instagramon állt ki Johnny Depp mellett

|

A színésznő nem kételkedik benne, hogy Johnny Depp "csodálatos szíve" győzni fog a jelenleg is zajló pereskedésben.

Hirdetés

A hollywoodi bulvársajtót jelenleg leginkább a Johnny Depp és Amber Heard közötti pereskedés foglalkoztatja, aminek tétje akár egészen 100 millió dollár is lehet, amennyiben az esküdtszék Headnek ad igazat. Erre azonban az eddigi visszajelzések alapján egyre kevesebb az esély, és az ügy kimenetele akár Heard Aquaman 2-es szerepére is kihatással lehet majd.

Hirdetés

Ahogy a közvélemény is kezd megbékélést tanúsítani a pár évre kiátkozott Depp irányába, úgy kerülnek elő volt kollégák és kolleginák, akik szintén Depp melletti kiállásra adják fejüket. Ezúttal Eva Green vallott színt, miután az Instagramon osztott meg egy közös képet magáról és Deppről, ami még a 2012-es Éjsötét árnyék című film idején készült. A képet Green a következő szöveggel látta el:

"Nem kételkedem abban, hogy Johnny jó hírneve és csodálatos szíve feltárul majd a világ előtt, és az élet még a korábbinál is jobb lesz neki és a családjának."

Szerintetek is ilyen pozitívan fog végződni az ügy Depp részéről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.