Hirdetés

Eva Mendes visszatér a Halálos iramban 8-ra?

|

Hirdetés

Mielőtt még a Halálos iramban 7 bevételi rekordokat döntögetett volna a mozipénztáraknál, Vin Diesel már bejelentette, hogy a nyolcadik rész New Yorkban forog majd és Kurt Russel – mostani részben bemutatott – karaktere lesz az egyik kulcsfigura. Most úgy tűnik Eva Mendes is csatlakozik Mr Nobody-hoz. Monica Fuentes a Halálosabb iramban keveredett romantikus viszonyba Brian O’Connerrel (Paul Walker) és aztán a sorozat ötödik részének stáblista-közti jelenetében is feltűnt. Ő lepte meg Luke Hobbst (Dwayne Johnson) a hírrel, hogy Letty (Michelle Rodriguez) meg él. A neves moziblogger, El Mayimbe pedig a napokban úgy fogalmazott, hogy a Halálos iramban nyolcaik része bizony „Eva Mendes visszatérésén áll vagy bukik”. Nos, ez talán túlzás. De mivel Kurt Russel karaktere jelenleg még több, mint titokzatos (naná, hogy Mr Senkinek hívják!), könnyen elképzelhető, hogy a vámügyi visszaélésekkel foglalkozó Monica Fuentes hasznos csapattaggá válhat a szupertitkos nyomozó egységben. Ki mit gondol, hogyan térhet vissza Eva Mendes Monica Fuentese?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.