Hirdetés

Evan Peters lesz Higanyszál...az X-Men: Eljövendő múlt napjaiban

|

Mai napra jutott egy meglepetés is, az X-Men: Eljövendő múlt napjai rendezője, Bryan Singer bejelentette, hogy Evan Peters lesz Higanyszál!

Hirdetés

Annak ellenére, hogy Skarlát Boszorkány és Higanyszál benne lesz a Bosszúállók 2-ben, úgy tűnik, hogy Pietro Maximoff előbb meg fog jelenni a Fox stúdió Eljövendő múlt napjai című X-Men filmjében. Mindkét stúdió használhatja ezt a 2 karaktert, de a Marvel filmekben nem mondhatják ki, hogy mutánsok és hogy Magneto gyerekei. Ehhez kapcsoldó hír, hogy Saoirse Ronan nem csak hallotta azokat a pletykákat, hogy ő játszhatná Skarlát Boszorkányt, hanem elmondta, hogy el is vállalná a szerepet. Evan Peters csatlakozott a Hugh Jackman, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Michael Fassbender, Ian McKellen, Nicholas Hoult, Omar Sy, Peter Dinklage , Halle Berry, Adan Canto, Fan Bingbing, Anna Paquin, Daniel Cudmore, Booboo Stewart és az Ellen Page-el tarkított színészgárdához. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.