Hirdetés

Evangeline Lillynek már személyre szabott Darázs jelmeze van

|

Hirdetés

Evangeline Lilly emlékezeteset alakított Hope Van Dyne szerepében (Pym lánya) a Hangyában, és tudjuk, hogy a jövőben komolyabb szerepet szánnak neki. Rengeteg segített Scott Langnek (Paul Rudd), hogy a miniatűr hőssé változhasson, miközben sikeres üzletasszony szerepben kellett tetszelegnie, aki segít a gonosz Daren Crossnak (Corey Stoll) elérnie a még ördögibb terveit. Mindezt anélkül, hogy egyáltalán belebújhatott volna a Darázs jelmezbe, amit már láthattunk a Hangya egyik stáblistás jelenetében.

the-wasp-marvel-ant-man-600x316
Már biztos, hogy Hope lesz a szerencsés, aki magára öltheti a jelmezt, amit saját Facebook oldalán egy rajongói kérdésre erősített meg.
Levették a méreteimet a #Darázs jelmezhez, de aztán teherbe estem. Reméljük, hogy később is jó lesz a méret!
Hiába készült el a jelmez, már nem volt lehetősége felpróbálni, vagy hordani azt. (Emlékeztetőül csak annyit spoileresen, hogy ugye eredetileg Hope anyja, Janet volt a Darázs, de egy küldetés során feláldozta magát, hogy megmentse Hanket.) Még nem tudni, hogy lesz-e folytatása a Hangyának, és abban kik fognak visszatérni (reméljük, hogy Michael Pena igen). A számokat elnézve nem lesz probléma, de biztos, hogy nem a közeljövőben esedékes, mert 2019-ig kicsit be van táblázva a Marvel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.