Hirdetés

Everest - Az új IMAX előzetesben a hegy az igazi sztár

|

Hirdetés

Az új Everest előzetes alapján úgy tűnik, mindenképp érdemes IMAX-ben átélni az igaz történeten alapuló hegymászó sztorit. A Mark Medoff és Simon Beaufoy által írt forgatókönyv két különböző expedíció küzdelmét mutatja be a túlélésért, miközben megpróbálják meghódítani a világ legmagasabb hegyét. Az új kedvcsináló azonban egy Jason Clarke és Keira Knightley között lezajló, aggódó telefonhíváson kívül egyáltalán nem fókuszál a karakterekre. A színészek helyett nagyobb figyelmet kap a fenséges halálcsapda, amely számtalan móddal rendelkezik egy mászó életének kioltására. Reméljük a sok esemény mellett jut elég idő a karakterek kidolgozására is. Egy dolog biztos, az eddigiek alapján Baltasar Kormákur rendkívül izgalmas filmet rakott össze. Mi, magyarok Jake Gyllenhaal és Jason Clarke társaságában szeptember 17-től juthatunk el az Everest csúcsára. A gyönyörű IMAX előzetest itt nézhetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=5CKZwKpV06U

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.