Hirdetés

Everest - Az új werkfilmen láthatjuk, milyen hóviharban forgatni

|

Hirdetés

A Universal Pictures egy alig két perces werkfilmet adott ki az ősszel megjelenő hegymászós kalandfilmjéről. Az Everest egy hegymászó csapat igaz történetét meséli el, akik szembenéztek a történelem egyik legnagyobb és legveszélyesebb hóviharával. A film megkísérli bemutatni a mászók emberfeletti megpróbáltatásait, a lehetetlennek tűnő akadályok legyűrését, és a megszállottság küzdelemmé válását a túlélésért, a világ legkegyetlenebb helyén. Az epikus hegymászó kalandban feltűnik majd: Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson és Jake Gyllenhaal. A filmet Baltasar Kormákur, a 2 kaliber és a Csempészek rendezője készítette el William Nicholson (Gladiátor) és az Oscar-díjas Simon Beaufoy (Gettómilliomos) forgatókönyvéből. Producerként segítette a filmet a Working Title Films, a Cross Creek Pictures és Kormákur is. Az Everest stábja forgatott Nepálban az Everest lábánál, az Olasz Alpokban, a Cinecittà stúdióban, Rómában és a Pinewood stúdióban, Nagy-Britanniában is. Kormákur hegymászódrámája szeptember 17-én kerül majd a hazai mozikba. A werkfilm pedig itt látható: https://www.youtube.com/watch?t=57&v=B-TVOEVaULo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.