Hirdetés

Everest trailer - Szinkronos hegymászás sztárparádéval

|

Hirdetés

Sokszor hallhatjuk azt, hogy valami megtörtént eseményeken vagy igaz történeten alapul és ezt nem mindig azért említik meg a marketingesek, mert valóban így is van, pusztán azt szeretnék, hogy emberközelibb legyen az adott sztori. Nos, Simon Beaufoy és Mark Medoff írók valóban olyan történetből merítettek ihletet, ami 1996-ban megtörtént nyolc hegymászóval, akik a Mount Everesten vesztették életüket, miután egy brutális vihar tört rájuk. Az Everest című drámát az a Baltasar Kormákur dirigálta, aki korábban a Csempészeket és a 2 kalibert szállította nekünk, de nem is ez a film legfőbb érdeme, hanem hogy a szívfacsaró eseményeket olyan színészeken keresztül ismerhetjük meg, mint Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, Jason Clarke, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson, Robin Wright és John Hawkes. Korábban Christian Bale is szóba került az egyik főszerepre, de végül kilépett a projektből. Az első trailer kellően érzelmes és drámai, szeptember 17-én kiderül a hazai mozikban, hogy mennyi töltet van a koncepcióban: Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=bh_8KH1caYk Gondoltunk azokra is, akik eredeti nyelven szeretnék a trailert, íme: https://www.youtube.com/watch?v=IRVJwH3hBd0 Van poszterünk is hozzá:

PHHyziZ04MbKKQ_1_l
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.