Még az Amerika Kapitány: Polgárháborúban mutatkozott be Martin Freeman Everett Rossként. A C.I.A. ügynököt alakító színész most visszatért a Fekete Párducban egy jóval nagyobb szerepben és azt ígéri, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy egy Marvel filmben látjuk. Már arra is van tippünk, hogy melyik filmben láthatjuk viszont Ross-t, de mielőtt ebbe belemennénk kitesszük a SPOILER jelzőt a Fekete Párducra vonatkozóan.

Hirdetés

Ha tovább olvastál, akkor minden bizonnyal már láttad a Marvel Filmes Univerzum legújabb darabját. A filmből kiderült, hogy Ross vadászpilótaként szolgált mielőtt a C.I.A.-hez került volna. Könnyen lehet, hogy ez az apró részlet csupán azért került bele, hogy hitelesebb legyen az a jelenet, amikor egy repülőgépet irányít Ross távirányítással Wakanda légterében, de elképzelhető, hogy valami mást is felvezettek ezzel a készítők. A készülőben lévő Marvel Kapitány film főszereplőjéről köztudott, hogy szintén pilóta volt a légierőnél mielőtt szuperhőssé vált volna. Tekintve, hogy a film a '90-es években játszódik logikusnak tűnik, hogy Ross is éppen ebben az időszakban szolgált. Hogy ezt végül bejátszák-e legalább egy cameó erejéig azt nem tudjuk, de nem lenne ellenünkre ez a lépés.

Természetesen nem ez az egyetlen lehetőség Martin Freeman visszatérésére. Mind a Végtelen háború, mind pedig az azt követő egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 jó lehetőség lehet számára, viszont a karakterek sokasága miatt itt aligha arathatna babérokat. Helyette ott van a Hangya és a Darázs, amiben érezhető lesz a C.I.A. jelenléte így ez is egy járható út. Annyi biztos, hogy a színész megerősítette, hogy vissza fog még térni, de egyelőre csak találgathatjuk, hogy hol és mikor.

Egy picit visszakanyarodva az eredeti feltevéshez, a Marvel Kapitány még mindig nem fedte fel a teljes stábját. Jude Law, Ben Mendelsohn és DeWanda Wise már csatlakoztak a gárdához és valószínűleg még több színész nevéről hullik majd le a lepel, amint kezdetét veszi a forgatás. Reméljük mihamarabb újra láthatjuk Everett Ross-t, addig is megnézhetitek őt a jelenleg is futó Fekete Párducban.