Hirdetés

Everybody Wants Some előzetes - Tökéletlen idők a 80-as években

|

Hirdetés

Az Annapurna Pictures és a Paramount nyilvánosságra hozta Richard Linklater legújabb filmje, az Everybody Wants Some első előzetesét. Linklater a 90-es években készült Tökéletlen idők című vígjátékának spirituális folytatásaként bélyegezte új filmjét, amely ezúttal a 80-as évek kollégiumi életét hivatott bemutatni. A történet néhány baseball játékost követ majd, akik belevetik magukat a felnőtt életbe, annak szabadságával és felelősségeivel együtt. Ahogy nagy sikerű elődjénél, a történet idő most is egy hétvége eseményeit foglalja magába majd. A színészgárda is kizárólag új arcokat vonultat fel, ami nem feltétlen baj, hiszen a Tökéletlen időkben szintén feltörekvő arcokat láthattunk, az egyikük például az akkoriban még suhanc, mára már rengeteg produkciót megélt, Oscar-díjas színész, Matthew McConaughey volt.

Az előzetes alapján szórakoztató filmnek ígérkezik, de ha Linklater neve nem lenne feltüntetve, akár egy közepes alkotásnak is nézhetnénk az eléggé erőltetett 80-as évek nosztalgia miatt, viszont Linklater mindig képes egy kis pluszt adni a filmeknek, amitől a karakterek kapnak egy extra dimenziót és összességében a film többet tud adni, mint szimplán a látszat. Nos, majd meglátjuk, hogy a spirituális folytatás képes lesz-e felérni a Tökéletlen időkhöz.

Az előzetest idelent láthatjátok. Főbb szerepekben feltűnik Will Brittain, Zoey Deutch, Ryan Anthony Guzman, Tyler Hoechin, Blake Jenner, Glen Powell és Wyatt Russel. Az Everybody Wants Some tavasszal érkezik majd a mozikba, ám az április 15. mozipremier előtt még márciusban az SXSW filmfesztiválon is próbát tesz majd.

https://www.youtube.com/watch?v=komFgqFKR6o [caption id="attachment_75041" align="aligncenter" width="656"]
everybody-wants-some-poster
Everybody Wants Some poszter[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.