Hirdetés

Ewan McGregor az Obi-Wan spin-off lehetőségéről beszélt

|

Hirdetés

Ewan(n) McGregor nagy kedvencünk és lehet, hogy a Star Wars-előzménytrilógiájának számos problémája volt, de őt semmiképp sem sorolnánk közéjük. Sőt! Talán ő volt az egyetlen olyan karakter az egész hármasban, akinek szerethetősége simán párba állítható a klasszikusok figuráival. Nem túlzás azt állítani, hogy minden téren az eredeti Obi-Wan Kenobi alakítója, Sir Alec Guinnes nyomdokaiba léphetett, amit az is bizonyít, hogy Guiness mellett ő is "felbukkant" (hangban) Az ébredő Erőben. McGregort éppen a legújabb életrajzi filmje, az USA-ban csak holnaptól vetített, 2015-ös  Miles Ahead kapcsán kérdezte a Collider munkatársa és természetesen szóba került a Star Wars, és az abba való esetleges visszatérése is, ami nem csak szinkronban merülne ki. A színész pedig lelkesen válaszolt.

Nagyon szeretnék egyet megcsinálni, mindenképp. Szerintem egy sztori bőven van a III. és a IV. rész között. Ez az Obi-Wan Kenobi kaland -  feltéve ha van ilyen - ez köthetné össze az én Obi-Wan Kenobimat Alec Guinnes-ével, mert... nem is tudom mennyi időt töltött a sivatagban, de 20-30 évet biztosan.
Arra a kérdésre, hogy találkozott-e a Lucasfilm elnökével és a jelenlegi filmek producerével, Kathleen Kennedyvel viszont csak ködösen válaszolt:
Nem vagyok benne biztos, hogy fel vagyok hatalmazva, hogy ilyenről beszéljek, de nagyon érdekel, hogy megcsináljuk. Remek lenne. Akár egy trilógia is. (nevet)
Obi-Wan Kenobi Ewan McGregor
McGregor emellett elárulta azt is, hogy éppen a Mi emberünk című rendezésének tartott tesztvetítést 300 embernek Pasadénában, amikor úgy esett, hogy végre sikerült megnéznie Az ébredő Erőt.
Reggel történt: mindannyian ott ültünk Pasadénában és végeztünk a Mi emberünk vetítésével, mindannyian boldogok voltunk. Jól nézett ki, jól hangzott, jól voltunk, kész voltunk. Aztán úgy adódott, hogy felszabadult négy órám, míg a közönség megérkezett. Ahelyett, hogy kóboroltam volna pár órát Pasadenában, betévedtem egy helyi multiplexbe, ahol éppen játszották a Star Warst, amit még nem láttam. Mondtam is a többieknek, hogy "Oké, srácok! Találkozunk pár óra múlva". Szóval lényegében eljöttem a saját filmemről, vettem magamnak popcornt, megnéztem a Star Warst és imádtam. Tényleg odáig voltam érte. Szerintem nagyszerű lett és (J.J. Abrams) remek munkát végzett. Nagyon izgatott lettem, amikor meghallottam a hangomat, mert az Én voltam!
Arról is megkérdezték természetesen, hogy számíthatunk esetleg a felbukkanására a Star Wars VIII-ban és IX-ben Erő szellemként.
Erről semmit se tudok. Nem vagyok képben a Star Wars-trilógiával kapcsolatban. Amennyire én tudom, mostanra már Alec Guinnesnek kellene lennem és nem tudom ,elképzelni hogy ez hogyan működne. Tényleg fogalmam sincs és nem beszéltem egyetlen illetékessel sem ez ügyben. Ismét eljátszani Obi-Wan Kenobit olyan dolog lenne, amit nagyon szívesen megcsinálnék az egyik spin-offban. Ha történetesen a trilógia egyik részében történne meg, abban is szívesen benne lennék, de nem tudom, hogy ez hogy volna lehetséges. Biztos vagyok benne, hogy jónéhány Star Wars-rajongónak lenne erre valami ötlete.
Nektek például milyen ötletetek lenne arra, hogy Ewan McGregort ismét a jedi lovag bőrében/szakrális testében láthassátok?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.